قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ترامپ خواستار برگزاری فوری جلسه دادرسی در سنا شد

ترامپ خواستار برگزاری فوری جلسه دادرسی در سنا شد رئیس‌جمهور آمریکا از مجلس سنای این کشور خواست هرچه سریعتر جلسه بررسی استیضاح وی را آغاز و او را تبرئه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز (جمعه) در واکنش مجدد به تصویب طرح استیضاح وی در مجلس نمایندگان این کشور، خواستار برگزاری فوری جلسه دادرسی در مجلس سنا شد.

 

ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: «بعد از اینکه دموکرات‌ها روند عادلانه دادرسی در مجلس نمایندگان به من ارائه نکردند، هیچ وکیل، هیچ شاهد و هیچ چیزی برای من در نظر نگرفتند، اکنون می‌خواهند به سنا بگویند که جلسه دادرسی را چگونه برگزار کند».

 

وی در ادامه افزود: «در واقع، آنها هیچ مدرکی برای اثبات هیچ چیزی ندارند، آنها حتی خودشان را نشان هم نمی‌دهند... من خواستار جلسه دادرسی فوری [در سنا] هستم».

 

رئیس‌جمهور آمریکا سپس در توئیت دیگری توضیح داد: «دموکرات‌های مجلس نمایندگان حتی نتوانستند یک رأی موافق از جمهوری‌خواهان درباره حیله استیضاح کسب کنند. جمهوری‌خواهان هیچ وقت به این اندازه متحد نبودند! پرونده دموکرات‌ها به قدری بد است که آنها حتی نمی‌خواهند به جلسه دادرسی برود».

 

مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) با اکثریت آرا هر دو بند طرح استیضاح ترامپ را به تصویب رساند تا او سومین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا لقب بگیرد که استیضاح می‌شود. 

 

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در دو مرحله بر سر این دو بند رأی‌گیری کردند. ابتدا بند «سوءاستفاده از قدرت» به رأی گذاشته شد که با ۲۳۰ رأی موافق و ۱۹۷ رأی مخالف مورد موافقت قرار گرفت. قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا دیگر بند این قطعنامه که به اتهام «ممانعت در تحقیقات کنگره» مربوط می‌شد را نیز به تصویب رساندند. این بند با ۲۲۹ رأی مثبت و ۱۹۸ رأی منفی به تصویب رسید. 

 

روز گذشته نیز سخنگوی کاخ سفید با شرم‌آور خواندن تصویب استیضاح رئیس جمهور آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور، گفت مطمئن است که مجلس سنا ترامپ را از اقدام خطا تبرئه می‌کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار